Henter indhold...
AlderVoksenvenner/familieveninder til børn og familier.

Børns Voksenvenner


Landsforeningen Børns Voksenvenner stræber efter at matche engageret frivillige voksne med et barn i alderen 6-14 som har et lille netværk og skabe gode oplevelser for barnet igennem sjove aktiviteter og samvær. Det er op den enkelte, hvordan I bruger tiden sammen - det vigtigste er, at du som frivillig er nærværende, når du er sammen med barnet.

Voksenvenner/familieveninder til børn og familier. 

Frivillige familievenner matches med en hel lille familie, der typisk består af ét eller flere børn i alderen 0-6 år og én forælder, oftest en mor, med spinkle eller svære familieforhold.
Frivillige Voksenvenner kan give et sårbart barn mere tryghed, styrket selvværd og mod på nye udfordringer. Barnet er typisk mellem 6 og 12 år. 

Hvis du er interesseret i at vide mere om dette, kan du læse mere på: 

https://www.voksenven-odense.dk/bliv%20frivillig/familieven

og https://www.voksenven-odense.dk/bliv%20frivillig/familieven 


Tilbuddet er til dig, som...

er du/I forælder til et sårbart barn og ønsker en voksenven som igennem sjove aktiviteter og gode snakke kan skabe en god relation til dit barn. Tilbuddet er også til dig, som er interesseret i en familieveninde til du og din familie. 

Ønsker du at være familieveninde skal du være en erfaren kvinde, der har lyst og ressourcer til at være noget for en enlig mor med små børn og et lille netværk. 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Odense Kommune administreres af Frivilligcenter Odense

Frivilligcenter Odense Odense Kommune
Top