Henter indhold...
Alder


475 tilbud fundet hos 207 organisationer

Deriblandt 106 virtuelle / online tilbud

Ønskeland - et pausehus for alvorligt og kronisk syge børn og deres familie

Ønskeland tilbyder rekreative ophold til sygdomsramte familier.

Aarhus Kommune, Aalborg Kommune, Odense Kommune, Københavns Kommune, Herning Kommune, Bornholms Regionskommune, Hvidovre Kommune, Roskilde Kommune, Herlev Kommune, Viborg Kommune, Hjørring Kommune, Kolding Kommune, Esbjerg Kommune, Holbæk Kommune, Guldborgsund Kommune, Randers Kommune, Slagelse Kommune, Aabenraa Kommune, Viborg Kommune, Haderslev Kommune, Frederikshavn Kommune, Brovst
Ønskeland
3-15 år

Pårørendecaféer, foredrag, gruppeforløb m.m. for pårørende til mennesker med psykisk sygdom

Bedre Psykiatri er foreningen for pårørende til mennesker med psykisk sygdom og udviklingsforstyrrelser. Vi tilbyder støtte og fællesskab, som hjælper pårørende til et bedre liv.

Odense C
Bedre Psykiatri Odense
18-120 år

Borgerrådgiver i Odense Kommune

Borgerrådgiveren er en uafhængig person ansat af byrådet, de skal bidrage til retssikkerhed og styrkelse af dialogen.

Odense C
Odense Kommune
alle aldre

Støtte og rådgivning til forældre og pårørende for anbragte børn

I FBU-Syd kan du få støtte og rådgivning af vores frivillige, som på egen krop har mærket, hvad det vil sige at være forældre til et anbragt barn/ung.

Odense Kommune, Assens Kommune, Billund Kommune, Esbjerg Kommune, Fanø Kommune, Fredericia Kommune, Faaborg-Midtfyn Kommune, Haderslev Kommune, Kerteminde Kommune, Kolding Kommune, Langeland Kommune, Middelfart Kommune, Nordfyns Kommune, Nyborg Kommune, Svendborg Kommune, Sønderborg Kommune, Tønder Kommune, Varde Kommune, Vejen Kommune, Vejle Kommune, Ærø Kommune, Aabenraa Kommune
FBU Forældrelandsforeningen
18-120 år

Netværksgrupper for plejefamilier / Smag på Fællesskabet

Børnehjælpsdagens projekt 'Smag på fællesskabet' har til formål at skabe netværk imellem plejebørn og plejefamilier. Vær med i en netværksgruppe á 3 plejefamilier (børn og voksne) i efteråret 2024.

Albertslund Kommune, Allerød Kommune, Ballerup Kommune, Brøndby Kommune, Brøndby Kommune, Dragør Kommune, Egedal Kommune, Fredensborg Kommune, Frederiksberg Kommune, Frederikssund Kommune, Furesø Kommune, Gentofte Kommune, Gladsaxe Kommune, Gladsaxe Kommune, Glostrup Kommune, Greve Kommune, Gribskov Kommune, Guldborgsund Kommune, Halsnæs Kommune, Helsingør Kommune, Herlev Kommune, Hillerød Kommune, Holbæk Kommune, Hvidovre Kommune, Høje-Taastrup Kommune, Hørsholm Kommune, Ishøj Kommune, Københavns Kommune, Lolland Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune, Næstved Kommune, Odsherred Kommune, Ringsted Kommune, Roskilde Kommune, Rudersdal Kommune, Rødovre Kommune, Slagelse Kommune, Solrød Kommune, Sorø Kommune, Stevns Kommune, Tårnby Kommune, Vallensbæk Kommune, Assens Kommune, Faaborg-Midtfyn Kommune, Kerteminde Kommune, Langeland Kommune, Middelfart Kommune, Nordfyns Kommune, Nyborg Kommune, Odense Kommune, Svendborg Kommune
Børnehjælpsdagen
alle aldre

Bolbro IFS: idræt og samvær for dig med psykisk sårbarhed

Bolbro IFS (Idræt For Sindet) er et tilbud for dig, der er psykisk sårbar og ønsker at være en del af et socialt fællesskab, hvor vi mødes om forskellige idrætsaktiviteter.

Odense V
Bolbro IFS
18-120 år

Vil du være en del af Røde Kors' nye cykelfællesskab?

Mange voksne fra andre lande, har ikke lært at cykle . Cykeltræning hjælper med at skabe øget mobilitet, selvstændighed og bedre beskæftigelsesmuligheder - og ikke mindst en plads i cykelfællesskabet!

Odense SØ
Røde Kors Odense
18-65 år

Bliv en del af PolioForeningen kreds Fyn

Vi støtter og hjælper mennesker der har alvorlige følger efter polio og deres pårørende. Polioforeningen er en fælles stemme for de ca. 6.000 danskere, der har varige følger efter polio.

Odense C
UlykkesPatientForeningen og PolioForeningen
120-120 år

Bliv en del af Ulykkespatientforeningen - Kreds Fyn

Kredsforeningen er en afdeling af Ulykkespatientforeningen og Polioforeningen, der har hjemsted på Fyn. Den er samlingssted for ulykkesramte, polioramte og deres pårørende.

Odense C
Ulykkespatientforeningen - Kreds Fyn
alle aldre

Engelsk for viderekomne

Engelskkursus Deltagelse er gratis, men kræver medlemskab af Krepo. 165 kr. pr. halvår. Som medlem kan man deltage i de kurser og workshops, der er.

Odense C
Krepo-Odense
60-100 år

Bliv Frivillig hos Læger Uden Grænser Odense

Vores frivilliggruppe planlægger og udfører en række faglige og interaktive arrangementer for at vidnesbyrde Læger Uden Grænsers arbejde

Odense Kommune
Læger uden Grænser
15-120 år

Pårørenderådgivningen

Pårørenderådgivningen tilbyder støtte til alle voksne pårørende, der bor i Odense. Vi afholder samtaler og rådgivning, pårørendegruppeforløb og forskellige netværksbaserede tilbud.

Odense Kommune, Odense SØ
Pårørenderådgivningen, Odense Kommune
18-120 år

Samværdighed

Samvær med en psykisk sårbar.

Odense C
Røde Kors Odense
alle aldre

Torsdagshygge

Eftermiddage med foredrag, musik og sang, banko, små udflugter og hyggedage med snak, håndarbejde og brætspil

Odense C
OK-Klubberne
60-120 år

Mødestedet i Seniorhus Odense

Akvarel maling, Backgammon, Billard, Bordtennis, Fortællekreds, Keramik, KOL-syng sammen, Kortspil, Kreativt håndarbejde, Kronik/Debat, Line Dance, Læsekreds, Tegne/Male, Qi Gong, Revy/Teater.

Odense C
Mødestedet i Seniorhus Odense
60-100 år

Træværkstedet

Du er velkommen til at besøg værkstedet og få inspiration til det som du kan udføre i træ.

Odense C
Seniorhus Odense
60-100 år

Stol på Motion

Her får du rørt mange muskelgrupper på en let, sjov og behagelig måde - og så er der naturligvis tid til at nyde kaffen og det sociale selskab

Odense C
Seniorhus Odense
60-100 år

Seniorhus Odense - generelt om seniorhuset

Seniorhus Odense er for alle seniorer, der har lyst til at være en del af et socialt fællesskab, samt dem der har lyst til at byde ind med det de kan, til glæde og inspiration for andre.

Odense C
Seniorhus Odense
50-100 år

Ældre hjælper Ældre i Seniorhus Odense

Ældre hjælper Ældre udbyder primært IT-aktiviteter.

Odense C
Ældre hjælper Ældre
60-100 år

Microsoft Windows 11 & Office

Inden for gruppen afvikler vi 4 forskellige kurser. Kurserne afvikles over 7 gange

Odense C
Ældre hjælper Ældre
60-100 år

iPad/iPhone - niv. 1 - niv 2 - niv. 3

Hvis man kun anvender sine Apple enheder som telefon, til SMS’er, til e-mail, Facebook, tager et billede i ny og næ, samt læser lidt nyheder engang imellem, får man for lidt ud af det.

Odense C
Ældre hjælper Ældre
60-100 år

Slægtsforskning - find dine aner

Kunne du også tænke dig at vide, hvor dine aner/slægt kommer fra? Så har vi det rette kursus. For at gøre det let for dig, kan du anvende din egen PC, men du kan også låne en af vores computere.

Odense C
Ældre hjælper Ældre
60-100 år

Hjemmeside med WordPress modul 1 - 2 - Workshop

Dette WordPress kursus er en grundlæggende indføring i brugen af WordPress. Kurset er for dig, der gerne vil arbejde med en hjemmeside, og gerne vil have en grundlæggende introduktion

Odense C
Ældre hjælper Ældre
60-100 år

Blå Kors Ferielejre

Blå Kors afholder ferielejre hver sommer og jul, for børn og unge, som trænger til et pusterum. For børn og unge fra familier med alkohol- og stofmisbrugsproblemer, fattigdom og sociale udfordringer

Knebel, Hobro, Haslev, Odense NØ, Vejen, Tarm, Bording, Mariager
Blå Kors Danmark
7-20 år

Gratis lektiehjælp i matematik

Matematikcenter tilbyder gratis lektiehjælp i matematik til børn og unge fra 7. klasse til A-niveau.

Odense C
Matematikcenter
13-38 år

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Odense Kommune administreres af Frivilligcenter Odense

Frivilligcenter Odense Odense Kommune
Top